Werken en leren
bij Pleyade

Werken bij Pleyade

Werken bij Pleyade betekent werken in een dynamische, vooruitstrevende en ambitieuze zorgorganisatie. Je hebt ruim 1.300 collega's en daarnaast zijn er zo'n 600 vrijwilligers die ons ondersteunen. Je werkt in de zorg in kleine teams. Zo raak je goed op elkaar ingespeeld en zien de cliënten vertrouwde gezichten. Op de Mr. E.N. van Kleffensstraat in Arnhem werken bestuur, management en ondersteunende afdelingen.

Pleyade als werkgever

Als werkgever hebben we oog voor talent; er is ruimte om binnen de organisatie te groeien of een nieuwe weg in te slaan. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Via de Pleyade Academie bieden we daarom een opleidingsprogramma op maat. Lees hier meer over opleidingen. Mobiliteit, eigen regie, ambassadeurschap en een goede balans tussen werk en privé zijn belangrijke thema’s voor Pleyade als werkgever.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO-VVT. Jouw inschaling in de functieschaal vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Pleyade heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarin het meefinancieren van bijvoorbeeld een fiets, computer en telefoon mogelijk is en geld en tijd uitwisselbaar zijn.