Werken en leren
bij Pleyade
Vakantiewerk

Vakantiewerk

Lekker geld verdienen, een toffe werkervaring opdoen én je CV een vliegende start geven? Kom werken bij Pleyade en maak er een mooie zomer van!

Volop mogelijkheden bij Pleyade

Ben jij net afgestudeerd of nog in opleiding voor niveau 2, 3 of 4? Heb jij het in je om liefdevolle zorg te geven en ben je betrokken en respectvol? Dan zoeken wij jou! We bieden vakantiewerk in de periode mei t/m september 2018 in de zorg maar ook horeca en facilitaire dienst.

Flexibel geld verdienen in de zomer

Vakantiewerk bij Pleyade is flexibel werken. We houden rekening met jouw voorkeuren voor wanneer en op welke locatie(s) je wilt werken. Voeg je bij ons leuke team en werk aan je CV in de mooiste maanden van het jaar.

Pleyade is niet zómaar een zorgorganisatie. Wij varen onze eigen koers en staan voor vernieuwende ouderenzorg. Ben jij niet zómaar een medewerker? Dan pas je bij ons.

Van vakantiekracht naar reguliere baan!

We zijn op zoek naar medewerkers (met name niveau 3) om onze vaste teams te versterken. Bevalt het werken als vakantiekracht jou en ons goed? Dan bieden we je graag de mogelijkheid om bij Pleyade in regulier dienstverband te komen.

Solliciteren

Kijk snel op: https://werkenlerenbij.pleyade.nl/vacatures/254212/vakantiekrachten