Werken en leren
bij Pleyade
med

Opleiding en stage

Om op een goede manier zorg te kunnen verlenen, vinden we continu bij- en nascholen belangrijk. Er valt namelijk altijd iets (bij) te leren in ons vakgebied.

Pleyade Academie

Als je bij Pleyade komt werken, kun je via de Pleyade Academie deelnemen aan voor jou relevante scholingen. We hebben een uitgebreide catalogus van trainingen en scholingen waar je je voor kunt inschrijven. Alle interne scholingen mag je gratis bijwonen en als een scholing te maken heeft met je functie, mag dit ook vaak in de tijd van de baas. Je blijft dus altijd up to date. Wil je een (aanvullende) opleiding doen? Dan is daar ook gelegenheid voor. Met je leidinggevende stem je af onder welke voorwaarden je een opleiding gaat volgen.

Opleidingsplaatsen

Bij Pleyade kun je een opleiding volgen voor Verzorgende IG of Verpleegkundige (MBO en HBO). Je komt dan als leerling bij Pleyade in dienst voor de duur van de opleiding. De theorie krijg je op school, maar je leert het vooral in de praktijk. Je krijg een werkbegeleider die je daarmee helpt. Na je diploma biedt Pleyade je een baan aan. Pleyade heeft ook opleidingsplaatsen voor o.a. GZ-psycholoog en specialist ouderengeneeskunde.

Stages

Daarnaast biedt Pleyade stageplaatsen aan voor studenten van opleidingen in onder andere de zorg (op alle niveaus), facilitair, ICT, fysiotherapie en psychologie. Als student krijg je een werkbegeleider die je begeleidt in jouw leerproces. We bieden een stagevergoeding conform CAO. Heb je interesse in een stageplek bij Pleyade? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar opleidingen@pleyade.nl.