Vrijwilliger bij Pleyade. Iets voor u?

Bij Pleyade werken honderden vrijwilligers. Ieder zet zich op zijn of haar manier in voor de cliënten. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Pleyade? U leest hieronder over de mogelijkheden, wat u van ons mag verwachten en wat wij van u vragen. Onderaan deze pagina vindt u de contactgegevens van onze vrijwilligersconsulenten. Neemt u gerust contact op met uw vragen, of om u aan te melden.

Uw bijdrage aan het welzijn van cliënten.

Als vrijwilliger bij Pleyade bent u waardevol. Voor ons en zeker voor onze cliënten. Door uw persoonlijke kwaliteiten, talenten en levenservaring levert u een bijdrage aan het welzijn van cliënten. Of u nu veel tijd heeft, of enkel een paar uurtjes per week beschikbaar bent, u bent van harte welkom. De belangrijkste voorwaarden om als vrijwilliger bij Pleyade aan de slag te gaan zijn enthousiasme, betrokkenheid en een hart voor mensen, in het bijzonder ouderen.

Uitgebreide mogelijkheden.

Wanneer u zich aanmeldt als vrijwilliger, gaan we samen op zoek naar een passende vrijwilligerstaak. Uw wensen, talenten en motivatie staan hierbij centraal. Zo kunt u bijvoorbeeld een gespreksmaatje zijn, helpen in de winkel of tijdens de maaltijden, activiteiten begeleiden, samen bewegen, koken of schilderen of een bezoek brengen aan een evenement.

Wat krijgt u van ons?

U zet zich vrijwillig in voor onze cliënten en zij geven u er een hoop warmte, liefde en dankbaarheid voor terug. Maar ook van Pleyade mag u wat verwachten, namelijk:

  • goede persoonlijke ondersteuning en begeleiding;
  • flexibiliteit bij het bepalen van uw rooster;
  • scholing en training door middel van themabijeenkomsten;
  • reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer;
  • WA-verzekering tijdens het vrijwilligerswerk;
  • vier maal per jaar het magazine pleYn.

Wat verwachten wij van u?

Wij vinden het belangrijk dat u zich herkent in de kernwaarden van Pleyade: persoonlijk, samenwerkend, onafhankelijk en ondernemend. U weet wat we bedoelen met liefdevolle zorg en ondersteuning en persoonlijke aandacht. En u bent in staat dit onze cliënten te laten ervaren. U toont uw betrokkenheid bij de cliënten, hun naasten en onze organisatie. Als vanzelfsprekend verwachten wij dat u gemaakte afspraken nakomt; de cliënten en wij kunnen op u rekenen!

Contact

Wilt u ons als vrijwilliger komen versterken? Of heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met onze vrijwilligersconsulenten. U bereikt ze op e-mailadres vrijwilligerswerk@pleyade.nl of telefonisch op 026 751 7285. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen. De consulenten nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Klik hier voor de brochure ‘Vrijwilligerswerk bij Pleyade’

U kunt ook door middel van onderstaand formulier contact met hen opnemen:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht